Lejere på CEMTEC

Her kan du se listen over de nuværende lejere. Klik på logoet og besøg deres hjemmeside.

I januar 2020 udvidede TV2 Nord med en ny lokalredaktion på CEMTEC. Fra kontoret i Hobro vil de to journalister Mette Kristensen og Sofie Bach dække området omkring Himmerland

GEBHARDT er eksperter på logistikområdet og leverer avancerede, interne logistiksystemer i høj kvalitet til fabrikker i hele verden. GEBHARDT har hovedkontor i Sinsheim, Tyskland, men besluttede i starten af 2019 at udvide med datterselskabet GEBHARDT Nordic ApS på CEMTEC i Hobro.

Dansk til dig tilbyder specialiseret danskundervisning til alle udenlandske borgere uanset nationalitet, alder, sproglige kompetencer eller professional baggrund. Dansk til dig er ejet og stiftet af Rikke Quorning Poulsen, som har mere end 15 års erfaring med undervisning af flygtninge og indvandrere.

I 2016 flyttede Skive Køletransport A/S sit hovedsæde og alle aktiviteterne til Hobro.

Transportvirksomheden har skabt et stærkt renomme som køletransportør på det danske marked, og varetager en lang række forskellige opgaver inden for godstransport samt kørsel med køl og frys.

Skive Køletransport A/S blev etableret i 1978 og har i dag ca. 150 ansatte.

Helle Roed er zoneterapeaut. I 2005 åbnede hun sit kursuscenter HelleRoed, hvor hun tilbyder efteruddannelse til alternative behandlere, zoneterapeuter og massører.

Beckhoff Automation er en global udbyder af PC baseret automations teknologi. I Danmark har Beckhoff hovedkontor i Glostrup og salg og support kontorer i henholdsvis Kolding og Hobro.

Ballard Europe A/S er førende i Europa på salg af kommercielle nødstrømsløsninger til teleudstyr og sikring af kritisk infrastruktur. Ballard Europe udvikler også brintsystemer til køretøjer, som f.eks. brintbusser og gaffeltrucks.

Landsdækkende udviklingshus for ledige og mennesker som ønsker karriereskifte. Jobvision hjælper med rekruttering og outplacement og arbejder tæt sammen med forsikringsselskaber, a-kasser og jobcentre.

Markman rekruttering og genplacering samarbejder med jobcentre og hjælper borgere fra hele landet. Markman har kontakt til en bred gruppe af borgere og er derfor vant til at skabe muligheder for alle, der måtte savne en plads på arbejdsmarkedet.

Væksthus Nordjylland tilbyder sparring om din virksomheds udvikling, og kortlægger din virksomheds vækstpotentiale inden for bla. ledelse, strategi, teknologi, innovation, markedsføring og finansiering.

Erhvervsrådet fungerer som det lokale erhvervslivs sparringspartnere, byder nye virksomheder velkomne, understøtter gode ideer, hjælper iværksættere godt i gang og tager initiativ til nye aktiviteter.

Holtec Automatic A/S udvikler og integrerer styringer samt software, og gennemfører eltekniske projekter inden for automation i en række forskellige brancher. Holtec er repræsenteret i hele Danmark med afdelinger i henholdsvis Lem, Esbjerg, Sønderborg og Hobro.

Web2Media hjælper kunder med en 360 graders optimering af deres online tilstedeværelse, som fører til øget relevant trafik på hjemmesiden. Web2Media har et indgående kendskab til online branchens muligheder, og har driftet og optimeret projekter i både Danmark, Europa og USA.

Varmeforretningen A/S er et VVS-firma, som ud over VVS-installationer også beskæftiger sig med stål- & industrikonstruktioner, tag- & facadebeklædning, ventilation & indeklima, gasservice & installation.

Madkontoret V/Anja Høenhof Vesterskov tilbyder mad, der er lavet med omhu. Hos Madkontoret går de op i kvalitet, og gode og friske råvarer danner fundament i al den mad, du får serveret herfra.