CEMTEC

CEMTEC står for Center for Energi og Materiale Teknologi, og er en erhvervspark beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved motorvej E45, afkørsel 34, Hobro Nord – og centralt placeret imellem universitetsbyerne Aarhus og Aalborg. En videnregion, hvor mere end en halv million mennesker nås inden for en halv time.

CEMTEC erhvervsparken i Hobro danner den fysiske ramme omkring Hydrogen Valleys aktiviteter, hvor også andre virksomheder har lejet sig ind. Du kan se alle lejerne hos CEMTEC under fanen ”Lejere”.

CEMTEC fungerer som inkubationshus for innovative virksomheder og bidrager til at fastholde og videreudvikle den erhvervsmæssige vækst ved at samle og kombinere en unik viden med innovation og netværk, som giver den enkelte virksomhed en stor konkurrence- og udviklingsmæssig fordel.

CEMTEC erhvervspark blev indviet i 2002 og er initieret af daværende Hobro Kommune og Hobro Erhvervsråd. Formålet med opførelsen af erhvervscentret var ønsket om at udvikle og fremme erhvervsudviklingen i Region Nordjylland.