02.02.2017

Astrid Kragh, der er Markedschef hos COWI, er valgt ind i CEMTEC fondens bestyrelse på et bestyrelsesmøde i slutningen af januar.

Astrid Kragh er den første kvinde i CEMTECs bestyrelse, og hun glæder sig til at blive en aktiv medspiller i bestyrelsen.

Om sin indtræden siger Astrid: ”Som bestyrelsesmedlem i CEMTEC ser jeg frem til at være med til at præge omstillingen af energisektoren til mere grøn og bæredygtig. Det bliver også utrolig interessant at få indsigt i de mange spændende projekter og forretningsområder, som CEMTEC bevæger sig i. Og så glæder jeg mig over, at CEMTEC med sit ståsted i Mariagerfjord Kommune, hvor jeg er borger, er med til at skabe lokale arbejdspladser og synliggøre lokale kompetencer på energiområdet, både lokalt og nationalt”.

Det er en erfaren erhvervskvinde med en bred faglig viden inden for energiområdet nationalt og internationalt og med kendskab til vedvarende energi, som sætter sig på den nye post i bestyrelsen. Astrid Kragh er Markedschef i Bioenergy and Thermal Power i COWI, hvor hun har været i godt et årti.  Astrid er uddannet kemiingeniør, er 48 år, gift og bor i Assens i Mariagerfjord Kommune.

Astrid afløser den tidligere bestyrelsesformand Hans Høyrup, som i september overdrog formandsposten til adm. direktør for Sintex, Peter Christensen. Peter Christensen fortsætter som CEMTECs bestyrelsesformand. Det blev endvidere vedtaget, at Gert Braa, Direktør for Wind Cluster ApS, bliver næstformand.

Latest news stories