Hydrogen Valley, part of House of Energy, er igen i år med til at arrangere et brintbus-event som denne gang finder sted d. 17. april på Nobels Fredscenter i Oslo.

Brintbus-eventet, med det tilhørende navn FCB OSLO18, vil sætte fokus på fordelene ved at inddrage brintdrevne busser i den fremtidige kollektive trafik, og hvordan brintbusserne kan være med til at markere et vigtigt skridt i omstillingen af transportsektoren.

Eventet vil blive åbnet af Fylkesordfører fra Akershus Fylkeskommune, Anette M. Solli. Der vil være oplæg fra nationale og internationale eksperter, og deltagerne vil også have mulighed for at se og prøvekøre en brintbus.

Oplæg vil blive afholdt på både norsk og engelsk. Programmet for dagen kan ses herunder.

Foruden Hydrogen Valley tæller partnerne bag FCB OSLO18 Ballard Europe, Nel Hydrogen, Hexagon, Agility og Norwegian Hydrogen Forum.

Eventet er målrettet kommuner, busoperatører og trafikselskaber primært i Norge.
Hvis du er interesseret i at vide mere om FCB OSLO18 eller deltage i eventet, så kontakt venligst Event Coordinator Nina Caroline Hjorth fra Ballard Power Systems Europe på nch@ballardeurope.com

FCB OSLO18 bliver en gentagelse af det succesfulde brintbus-event, FCB CPH17, som sidste år fandt sted på Den Blå Planet i København. Se mere fra sidste års event her.

Print programmet her

Latest news stories