04.09.2016

Lørdag den 10. september holder hele Nordjylland åbent hus med spændende arrangementer for både børn og voksne. I Hobro sætter vi fokus på brint. Hydrogen Valley/CEMTEC vil være til stede på havnepladsen i Hobro til en snak om brintbiler, brinttrucks og den kommende brintfabrik som skal bygges i Hobro Syd.

Under overskriften ”Derfor Nordjylland – en del at være stolt af” holder de 11 nordjyske kommuner i samarbejde med DR P4 Nordjylland, TV2 Nord og Region Nordjylland åbent hus lørdag den 10. september. I Hobro er dagen tætpakket med et væld af aktiviteter, som alle har brint som omdrejningspunkt. Du kan blandt andet opleve Kemishow v. Aalborg Universitet, eksperimenter og tegnekonkurrencer for de mindste, film om brint og bæredygtig energi og air-hockey der kører på brint.

Du har også mulighed for at sparke dæk på en brintdrevet gaffeltruck eller få en tur i brintbilen Toyota Mirai, og samtidige deltage i taxaquizzen, hvor du kan vinde gode præmier.

Arrangementet bliver rundet af med en debat om bæredygtig energi, hvor du har mulighed for at høre lokale vinkler på klimaaftryk, nærmiljø og lokale arbejdspladser.

Hydrogen Valley/CEMTEC vil sammen med Dantherm Power og GASmuseet være til stede på havnepladsen i Hobro til en snak om brint, brændselsceller og fremtidens bæredygtige energisystem.

Se programmet for dagen her.

Latest news stories