Der var ros til Lars Udbys indsats som direktør for CEMTEC/Hydrogen Valley gennem 11 år. Og der blev udtrykt store forventninger til den nye direktør Søren Bjerregaard Pedersen. Stedet var receptionen for de to i anledningen af direktørskiftet, og talerne var borgmester I Mariagerfjord Kommune Mogens Jespersen og formanden for CEMTEC/Hydrogen Valleys bestyrelse Peter Christiansen.

– Lars har stået i spidsen for at skabe mere end 150 arbejdspladser og hente over 200 mio kr. hjem i finansiering til projekter inden for brint og brændselsceller. Blandt andet har vi fået opført et af Europas mest avancerede brintfabrikker, fremhævede Mogens Jespersen.

– Nogle af projekterne kan og vil få en meget stor betydning for energiområdet fremover, så der er ikke bare tale om lokal forretning. Det er områder, som er vigtige elementer på Danmarks fremtidige energidagsorden. Og jeg er glad for, at du bliver i feltet, fortsatte Peter Christiansen, og hentydede hermed til det forhold, at Lars Udby fortsætter i organisationen som projektudvikler – og har en fortid som cykelrytter.

Søren Bjerregaard Pedersen vil som ny direktør få ansvaret for at videreudvikle Hydrogen Valley, part of House of Energy, og tiltrække nationale og internationale investeringer inden for brint, biogas og methanol til regionen, samtidig med en fortsat udvikling af CEMTEC som erhvervspark.

Latest news stories