Dansk Retursystem bygger ny pantfabrik til håndtering af de stigende mængder emballager med pant som sendes til genanvendelse.

GEBHARDT Intralogistics Group, der har base i Sinsheim, Tyskland, er sammen med datterselskabet GEBHARDT Nordic ApS i Hobro blevet tildelt opgaven om at levere det interne logistiksystem til Dansk Retursystems nye fabrik i Taastrup. Fabrikken forventes at stå færdig i efteråret 2020.

I april 2019 flyttede GEBHARDT Nordic’s nystartede, danske afdeling ind på CEMTEC i Hobro, og allerede den 9. august kunne logistikvirksomheden Gebhardt Logistic Group i samarbejde med GEBHARDT Nordic underskrive kontrakt med Dansk Retursystem, efter at opgaven har været sendt i EU-udbud.

Hos GEBHARDT Nordic glæder de sig over at skulle stå for de interne logistiksystemer i Dansk Retursystems nye fabrik. ”Som nystartet selskab så er det svært at få armene ned over den forrygende start, GEBHARDT Nordic har fået. Vi er meget stolte over, at GEBHARDT er valgt som leverandør til Dansk Retursystems nye fabrik, og glæder os over at kunne bidrage til det fælles projekt ved at kunne levere effektive og miljøvenlige transport- og produktionsprocesser. Med det nye kontor i Danmark betyder det også, at vi kan være tæt på kunden og følge opgaven fra start til slut” siger Sales Director, Arne Balling.

Klar til at indtage det nordiske marked
GEBHARDT har allerede datterselskaber i flere europæiske lande, og i starten af 2019 besluttede virksomheden at udvide i Norden med afdelinger i både Danmark og Sverige. Det sker på grund af stigende kundeefterspørgsel og et behov for lokalt kendskab og tilstedeværelse.

Sales Director, Arne Balling, og Sales Engineer, Jesper Jensen, er de to nye mænd bag roret i det danske datterselskab. De har hver over 20 års erfaring med implementering af logistikløsninger, og de er enige om, at GEBHARDT også er klar til at indtage det Nordiske marked: ”For GEBHARDT er det altid målet at præsentere en skræddersyet løsning, der kan imødekomme kundernes behov. GEBHARDT’s logistikløsninger er fleksible, og det betyder også, at vi til forskel fra mange andre logistikudbydere også kan indgå i mindre projekter tilpasset små- og mellemstore virksomheder, som der netop findes mange af i Danmark og norden”.

Selvom det tager tid at opbygge en solid kundebase, så er GEBHARDT Nordic allerede godt på vej til at slå navnet fast, og forventer snart at kunne udvide staben i Hobro med både en serviceafdeling og ansættelse af projektledere.

Eksperter i interne logistiksystemer
GEBHARDT Intralogistics Group er eksperter på logistikområdet og leverer avancerede, interne logistiksystemer i høj kvalitet til virksomheder i hele verden. Virksomheden er grundlagt i 1952, og har over 650 ansatte på globalt plan.

GEBHARDT Intralogistics Group har været totalleverandør på flere større opgaver blandt andet med automatisering af lagre for kunder som Würth, Coca-Cola og Audi.

Foruden Dansk Retursystem, så tæller de danske kunder blandt andre Bang & Olufsen, Danfoss og stigefabrikken Dolle.

Latest news stories