05.05.2015

Den 22. og 23. april 2015 repræsenterede Business Developer Mikael Kau Region Nordjylland, da han deltog i den første internationale FCH Smart Specialization workshop i Lyon.

Workshoppen var organiseret af partnerskabet FCH JU (Fuel cells and Hydrogen Joint Undertaking), Den Europæiske Kommission og den franske region Rhone-Alps.

Mikael Kau var inviteret til at fortælle om, hvordan Region Nordjylland i mere end 10 år har medvirket til at udvikle brint- og brændselscelle området, om de nye projekter på tegnebrættet og visionen om at udvikle Region Nordjylland til et internationalt demonstratorium for fremtidens bæredygtige energiløsninger.

Fremmødet var imponerende og med repræsentanter fra forskellige internationale virksomheder, forskere og regionale politikere førte workshoppen til dynamiske diskussioner og videndeling mellem interessenterne.

I et opfølgende site-event arrangeret af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark, Partnerskabet for Brint- og Brændselsceller og Hydrogen Valley- Knowledge & Business Center fortsatte debatten. Her var en række franske virksomheder og organisationer inviteret til at høre om den grønne omstilling af det danske energisystem, og hvorfor det giver mening at investere i udviklingen af brint- og brændselscelle området i Danmark.

Se hele programmet og de fremviste præsentationer ved at besøge dette link: http://www.fch.europa.eu/news/first-fch-smart-specialisation-workshop

Latest news stories