13-03-2013

Fredag og lørdag den 15.-16. marts 2013 afholder Fuel Cell Cluster North kickoff arrangement for at fejre startskuddet af den nordjyske brint og brændselscelleklynge på CEMTEC i Hobro. Her bliver der blandt andet mulighed for at prøvekøre en Hyundai brintbil.

Fuel Cell Cluster North (FCCN) byder virksomheder, organisationer, myndigheder og borgere velkommen til to dage med anderledes fokus på brint og brændselscelle teknologiens betydning på kort og lang sigt.

Borgmester i Mariagerfjord Kommune Hans Christian Maarup åbner arrangementet fredag den 15. marts klokken 14.00, hvorefter der vil være indlæg af både regionrådsformand Ulla Astman og repræsentanter fra Aalborg Universitet og Mariagerfjord Erhvervsråd. Efterfølgende vil indbudte gæster få mulighed for at prøvekøre den brintdrevne Hyundai ix35 SUV.

Lørdag vil der hele dagen være mulighed for alle fremmødte at prøvekøre brintbilen og opleve hvordan, bilen bliver forsynet med energi fra brint tankstationen. Lørdag fra kl. 12.00 til 15.00 vil der blive budt på pølser og fadøl til de fremmødte.

Der vil begge dage være repræsentanter fra FCCN og virksomheder på CEMTEC til stede, der kan fortælle om brint og brændselscelle teknologien og aktiviteterne i Mariagerfjord Kommune.
Arrangementet afholdes ved CEMTEC, Majsmarken 1, 9500 Hobro.

Latest news stories